Osobni pristup affiliate marketingu. Dognet na konferencijama 2023

Osobni pristup affiliate marketingu. Dognet na konferencijama 2023

U prvoj polovici ove godine Dognet je sudjelovao na tri ključne konferencije u Pragu i Banja Luci, Bosna i Hercegovina.

Naš glavni zadatak na ovim događanjima je osobno upoznati kupce s affiliate marketingom – što je to, kako funkcionira, kada i zašto biste trebali koristiti ovaj alat za svoje poslovanje.

Odgovorili smo na ova i druga pitanja na licu mjesta, šireći vijest o affiliate marketingu i pokazali njegov potencijal za konkretno poslovanje.


International e-commerce summit 2023

International e-commerce summit jedan je od najvećih događaja u području e-commercea u srednjoj Europi, koji je ujedno povezan s festivalom tehnologije i inovacija. Summit traje ukupno tri dana, tijekom kojih će se predstaviti više od 50 stručnjaka iz područja online marketinga i e-commercea. Svaki od njih nastoji prenijeti svoje znanje i iskustvo ili reagirati na aktualnu situaciju i događanja iz svog područja.

Dognet je kao zlatni partner ovog događanja predstavio jednog od svojih TOP stručnjaka na području affiliate marketinga – Romana Dobiaša koji radi na poziciji country managera za Češku Republiku.

Zajedno s našim strateškim partnerom Tradedoublerom i njegovim predstavnikom Arturom Mihalakom, Head of operations CEE, na pozornici smo predstavili prednosti naše jedinstvene suradnje u cijeloj Europi. Tijekom cijelog summita mogli ste pronaći naš češki tim na Dognet štandu, gdje smo razgovarali o mogućnostima korištenja affiliate marketinga.

 

Reshoper 

Konferencija i sajam Reshoper je događaj na kojem vas pod jednim krovom očekuje više od 1000 izlagača koji nude usluge za e-commerce i online, 25 stručnjaka koji dijele svoja iskustva i kvalitetan networking s vlasnicima e-shopova/e-trgovina. To je već “must have” događaj za Dognet, gdje nas možete pronaći na našem štandu.

Svake godine upoznajemo veliki broj novih i stalnih klijenata te osobno razgovaramo o mogućnostima povećanja učinka kampanje ili pokretanja same kampanje. Affiliate je specifičan i nije svaka e-trgovina odgovarajući kandidat.

Reshoper je idealan događaj na kojem možete pronaći sve za svoju e-trgovinu a ujedno možete upoznati cijelu e-commerce zajednicu koja kroz ovakve događaje jača. Veliki plus je savjetodavna zona, gdje možete osobno pitati stručnjake poput Petre Dolejšove konkretna pitanja koja rješavate u svom poslovanju.

 

Konverzija 

Tržište Balkana nam je prioritet, zbog čega smo sudjelovali na konferenciji Konverzija čije je peto izdanje održano u Banja Luci, Bosna i Hercegovina. Konferencija je trajala dva dana, tijekom kojih su predavanja održali domaći stručnjaci za online marketing, e- trgovinu i društvene mreže.

Na našem štandu mogli ste sresti našeg lokalnog country managera, Čeda Velaševića, gde je imao podršku kolege iz Slovačke. Važno nam je da podržavamo i razvijamo tržište Balkana, kako bi se u budućnosti mogla natjecati sa zapadnim tržištima. 

Iz iskustva vidimo da affiliate marketing ovdje ima ogroman potencijal, koji moramo razvijati.

Na konferenciji smo primijetili veliki interes za online marketing, što želimo iskoristiti kao dio naše strategije na ovom tržištu, kojem je potrebno posvetiti više pažnje i edukacije.

 

Affiliate marketing za e-trgovine
BESPLATNA E-KNJIGA

Affiliate marketing za e-trgovine

Samo ste jedan korak udaljeni od e-knjige koja će vam pomoći da dobijete ključne informacije o tome kako pravilno postaviti i voditi svoju affiliate kampanju

Više članaka koji bi Vas mogli zanimati

Koje kampanje su dostupne na našoj mreži?