Usluge za oglašivače

Affiliate mreža kao ključni partner

Razlika između Dogneta i drugih glavnih (affiliate) rješenja je u tome što je naš pristup drugačiji. Zapravo, često se dogodi da mi sasvim rado činimo stvari koje onim „velikima” ni ne padaju na pamet ili jednostavno to ne mogu. Mi ne pružamo tek samo tehničko rješenje, već i sveobuhvatnu uslugu koja radi isključivo na modelu naknade za uspjeh.

Koje su kampanje dostupne
u našoj mreži?

Kada sam tražila tvrtku za suradnju po modelu affiliate mreže, izabrao sam Dognet iz više razloga. Prvo, aktivan je na češkom i slovačkom tržištu, a drugo, pridobili su me uvjetima poslovanja, a posebno je upečatljiva bila susretljivost predstavnika Dogneta. Tijekom nastavka komunikacije obavili smo početnu integraciju jednostavno i brzo unatoč tehničkoj nefleksibilnosti naše tvrtke. Posebno sam zadovoljan transparentnošću i pregledom učinka. Naša suradnja je relativno kratka, ali od samog početka ne samo da je ispunila nego je čak i premašila moja očekivanja i radujem se što će biti dugoročna i još uvijek uspješna.

Šimon Radil

Internet Marketing Manager, Möbelix 

Dakle, što ćete dobiti od nas?

  • Sustav bez ulaznih ili paušalnih naknada za gotovo sve
  • Pokrivanje isplate izdavačima
  • Osnovna akvizicija novih izdavača u programu
  • Komunikacija s NAJBOLJIM partnerima za vašu kampanju
  • Promocija programa na društvenim mrežama i putem e-pošte
  • Pomoć u administraciji programa, a i u evaluaciji kad za to dođe vrijeme
  • Aktivni nadzor nad kvalitetom prometa

Dugoročna suradnja

Naš cilj je da vi imate učinkovit affiliate program. Dok vi ne budete zadovoljni i dok vam ne bude išlo dobro, ni mi ne možemo biti zadovoljni. „Primit ćemo vas za ruku” i voditi vas kroz postupak. Nije stvar u tome da vam damo prazan prostor i pustimo vas da se snalazite u njemu.

Affiliate marketing za e-trgovine
BESPLATNA E-KNJIGA

Affiliate marketing za e-trgovine

Samo ste jedan korak udaljeni od e-knjige koja će vam pomoći da dobijete ključne informacije o tome kako pravilno postaviti i voditi svoju affiliate kampanju

Komunikacija je naša briga

Dognet se brine o tome da komunikacija i edukacija na tržištu budu brze. Zahvaljujući tome, radimo redovite akvizicije izdavača za same oglašivače i cijelu mrežu kako bismo affiliate kampanjama pružili što bolji učinak.

Ono što je u drugim mrežama usluga koja se plaća, mi to radimo automatski i to je dio naših usluga. Sve to činimo kako bismo pružili najbolje moguće usluge i oglašivačima i izdavačima istodobno.

Dávid Puha

Head of Business Development

Pružamo jednako fer pristup i usluge u cijeloj središnjoj i istočnoj Europi. Glavna tržišta za nas su Slovačka, Češka, Mađarska, ali možemo pokriti i kampanju za Rumunjsku, Poljsku, a od 2020. i za Sloveniju i Hrvatsku.

Mi smo vam na usluzi.