Postani trgovac

Kroz affiliate kampanju, naša 0 trgovca su povećala prodaju i do 30%. Do danas smo osigurali 0 konverzija s ukupnim prometom od preko 0 eura. Preko mreže možete doći do tisuća časopisa, blogova, kataloga i influencera. Plaćate proviziju samo za uspješno realizirane kupnje.

ŽELIM POSTATI TRGOVAC

Što može donijeti affiliate marketing?

Svaka e-trgovina će doći u stanje u kojem nije vrijedno trošiti više na PPC, RTB ili još više forsirati Facebook Upravo tada je vrijeme da posegnete za affiliate marketingom, alatom koji otvara nove mogućnosti.

Affiliate marketing za e-trgovine
BESPLATNA E-KNJIGA

Affiliate marketing za e-trgovine

Samo ste jedan korak udaljeni od e-knjige koja će vam pomoći da dobijete ključne informacije o tome kako pravilno postaviti i voditi svoju affiliate kampanju

Vrlo pozitivno doživljavamo rad 4home unutar affiliate mreže Dognet na češkom i slovačkom tržištu. Ova suradnja nam svakog mjeseca donosi stotine izvršenih transakcija, koje, povrh toga, i često dolaze od potpuno novih kupaca. Sve je to omogućeno aktivnim pristupom izdavača kadrih predstaviti naše proizvode na kreativan način na mjestima na koja teško da bismo sami došli.

Jan Skalický

Online Marketing Manager, 4Home a. s.

Otvorena vrata za nove izvore prometa

Ako se uključite u affiliate mrežu, dobit ćete pristup tisućama novih medija kojima inače ne biste mogli pristupiti ili kojima je vrlo teško pristupiti. Najveći affiliate izdavači često stvaraju projekte koji su stvoreni izravno zato da se iskoriste affiliate kampanje. Upravo su oni ti prema kojima si možete otvoriti vrata preko vlastite affiliate kampanje koju Dognet mreža može profesionalno pokriti u svim aspektima.

Izdavači sa sadržajem su prioritet

Posebice smo usredotočeni na pridobivanje izdavača sa sadržajem i suradnju s njima. Mi, naravno, imamo i sve relevantne web stranice s kuponima i povratima novca, ali su nam prioritet izdavači sa sadržajem – časopisi, katalozi, web stranice s recenzijama i slično.

  • Internetske stranice s recenzijama
  • Katalozi proizvoda
  • Časopisi
  • Blogovi
  • Sustavi povrata novca
  • Internetske stranice s kuponima
  • Influenceri (FB, instagram, YT)

Mi, cijeli tim je u akviziciji i komunikaciji s izdavačima, brinemo da svaki relevantni izdavač zna za svaku kampanju koja bi ga mogla zanimati. Izdavač prima informacije putem društvenih mreža i biltena za koju se brine sustav, no dodatno ih prima i osobnom komunikacijom. Često i telefonom. Sve to kako bi kampanje bile učinkovite, a oglašivač zadovoljan.

 

Júlia Bačíková

Key Relationship Manager

Pravilno postavljena i upravljana affiliate kampanja može donijeti i do 25 % narudžbi

Trenutno radimo u Dognetu s više od 4000 izdavača iz cijele srednje i istočne Europe. Primarni segment su, naravno, češki i slovački izdavači.
Mi smo jedina mreža koja objavljuje knjige za nakladnike ili blogere, organizira susrete nakladnika ili drži predavanja na sveučilištima.

Sve što činimo ima za cilj dovesti nove izdavače visoke kvalitete i educirati postojeće. Nije sve u mrežnoj tehnologiji i parametrima. Tijekom šest godina rada donijeli smo novi standard komunikacije, edukacije i cjelokupnog funkcioniranja affiliate marketinga, što se posebno odnosi na Slovačku, Češku i Mađarsku.