Tržišno obrazovanje

HotDognet affiliate meetup

Izdavačima nekoliko puta godišnje pripremamo affiliate susrete za izdavače pod nazivom HotDognet. Tradicionalno se održava dva puta u Bratislavi – Božićni i Ljetni. HotDognet događaji su se proširili i u Mađarsku, Češku, pa čak i u Rumunjsku posljednjih godina.

Nama je važno da educiramo i da znanja i iskustva izdavača objedinimo. Ovi susreti namijenjeni su posebno njima. Oglašivači uvijek trebaju nove i izdavače visoke kvalitete. Za to je idealna platforma koja služi za stvaranje prostora za umrežavanje.

Affiliate marketing na konferencijama

Često i rado držimo govore i predavanja na onim konferencijama koje šire ugled affiliate tržišta. Predajemo u Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj.

Važno nam je osigurati da tržište bude stalno u doticaju s mogućnostima koje donosi affiliate. Stoga ne propuštamo plesnjake, sportske događaje ili razne „kampove” kao što su WordCamp ili BarCamp.

Knjiga o affiliate kampanjama za oglašivače

U okviru edukacije ne zaboravljamo ni na oglašivače. Za oglašivače smo pripremili klasičnu, mirisnu knjigu o affiliate marketingu. Dostupne su informacije za e-trgovine i projekte e-trgovine o tome kako pravilno, pošteno i posebno učinkovito uspostaviti affiliate kampanju za sve strane.

Imali smo knjigu na slovačkom, češkom, pa čak i mađarskom. Također sadrži deset videozapisa i izvatke. Želite li primjerak? Samo nas kontaktirajte i poslat ćemo vam 😉

Predavanja u školama

S obzirom na to da knjiga na lageru nema efekta, često i rado idemo na sveučilišta kako bismo održavali predavanja. O čemu? Pa, o affiliate marketingu. O tome kako studenti mogu postati izdavači i stvarati online projekte.

Studenti pokazuju zanimanje za materiju i često se od njih izdvajaju pravi aktivni mrežni izdavači, što nas jako veseli. Otprilike polovica svake knjige poklanja se samo studentima. Zato što je obrazovanje od velike važnosti i mi to radimo i uvijek ćemo to raditi.