Dognet ekipa je bila na CroCommerce 2020

Dognet ekipa je bila na CroCommerce 2020

Učestvovali smo! 🙂

CRO Commerce je godišnja konferencija o omnichannel prodaji, održana 12. Ožujka u Kongresnom centru FORUM u Zagrebu. Preko 300 posjetitelja je uživalo u predavanjima više od 30 govornika. Stručnjaci su govorili o veoma bitnim temama za eCommerce, kao što su: budućnost maloprodaje, korisničko iskustvo i povjerenje, logistika i trendovi plaćanja.

CRO Commerce je organiziran od strane udruge eCommerce Hrvatska, koja ujedno predstavlja nacionalnu eCommerce asocijaciju Hrvatske, sa preko 300 online trgovina koje su registrirani članovi ove udruge. Udruga eCommerce već nekoliko godina organizira susrete, izvješća, oznaku povjerenja(Trustmark), dodjelu nagrada i eCommerce konferencije.

Dognet Affiliate mreža svojim je prisustvom kao izlagač bila u prilici podijeliti više informacija posjetiteljima o samom affiliate marketingu kao i o affiliate marketing mrežama. Unatoč tome da je hrvatsko affiliate tržište na samom početku, bilo nam je drago što smo imali priliku upoznati posjetitelje s našim radnim područjem i podijeliti svu važnost affiliate marketinga za njihove eCommerce projekte.

Konferencijske teme su bile izvrsne i podijeljene su neke nove i zanimljive informacije. Saznali  smo da i u Hrvatskoj eCommerce postoje zajednički problemi kao i u ostatku Europe. Neki od najčešćih problema s kojima se kupci suočavaju: nemogućnost plaćanja pouzećem, neophodnost tokena za plaćanje karticom, nemogućnost odabira željenog vremena za dostavu, nepravoremeno ažuriranje stanja u skladištu pa kupac mora čekati i više od 10 dana za dostavu itd…

Na kraju, drago nam je da su posjetitelji pokazali interes i uvidjeli benefite i nove mogućnosti koje im se pružaju kroz suradnju sa Dognet Affiliate mrežom za njihov eCommerce projekt.

Čedo Velašević

Country Manager Dognet Croatia and Slovenia

Više članaka koji bi Vas mogli zanimati

Koje kampanje su dostupne na našoj mreži?