Zatvaranje provizija za 2022. godinu

Zatvaranje provizija za 2022. godinu

Proletilo je! Na početku 2023. godine očekuje nas i “zatvaranje” stare 2022. godine. Na što se izdavači moraju pripremiti?

Kakva je procedura za isplatu provizija za 2022.?

  1. 16.12.2022 šaljemo zadnje pozive za fakturiranje. Nakon toga nećemo slati zahtjeve za fakturiranjem, čak i ako se zatraži plaćanje. Takva situacija događa se jednom godišnje, dok svim drugim mjesecima isplate se često izvrše u roku od nekoliko sati 😉
  2. Na dan 13. siječnja 2023. svi će izdavači primiti poziv za fakturiranje. Poslat ćemo ga svima koji budu imali više od 5 € za uplatu (bez bonusa za registraciju).
  3. Od 13. siječnja 2023. potrebno je slati račune s rokom dospijeća 30 dana kako bismo ih mogli platiti na vrijeme. Većinu faktura plaćamo u roku od nekoliko dana, 🙂
  4. Račun je potrebno poslati do 20. siječnja 2023.(uključujući) putem elektronske pošte, na adresu hello@dognet.com. Datum izdavanja i isporuke na računu mora biti 31.12.2022.
  5. Što prije izdate račun, prije ćemo ga platiti 🙂

Tko ne izda račun iz ovog poziva do 28.2.2023, gubi pravo na plaćanje provizije. Izdavač mora zatražiti isplatu unutar 2 mjeseca. Nakon tog datuma izdavač gubi pravo na bilo kakvu isplatu od 2022. godine.

To radimo jer nije moguće “prenijeti” provizije iz dugih prethodnih razdoblja, a moglo bi uzrokovati računovodstvene probleme i nama i izdavačima.

Veselimo se u 2023.! 🙂

 

Petronela Novotná

V rámci affiliate siete Dognet pôsobím ako Country Manager pre Slovensko. Na rozvoji affiliate marketingu na slovenskom a českom trhu pracujem už 7. rok. E-shopom ponúkam možnosť získania nových zákazníkov a predajov čisto na províznom systéme. Vedia tak opäť o niečo lepšie diverzifikovať svoje zdroje zákazníkov a získať reklamný priestor na internete, ktorý by inak nevedeli pokryť. Mojou hlavnou náplňou je obchodná spolupráca, akvizícia a starostlivosť najmä o inzerentov slovenských ale aj mnohých českých kampaní.

Više članaka koji bi Vas mogli zanimati

Koje kampanje su dostupne na našoj mreži?