Dognet je ZLATNI partner International Ecommerce Summit 2023

Dognet je ZLATNI partner International Ecommerce Summit 2023

International Ecommerce Summit 2023 će po treći put predstaviti trendove češke i svjetske e-commerce scene. Dognet će biti ZLATNI partner ovog važnog događaja i skupa ćemo s našim strateškim partnerom Tradedoublerom razgovarati o mogućnostima širenja i suradnje diljem Europe.

Ove godine e-commerce summit će biti isključivo povezan s popularnim tehnološkim festivalom E15, koji se smatra najvećim međunarodnim festivalom tehnologije i inovacija u Češkoj. Trodnevni festival održat će se od utorka 28.2. do četvrtka 2.3. u Praškom dvorcu. Sudionike očekuju vrhunska predavanja, panel rasprave, radionice, a u izložbenom dijelu možete pronaći štand Dogneta, sva tri dana. Navratite da porazgovaramo o tome kako se affiliate marketing može koristiti za vaše poslovanje.

Više od 50 vrhunskih govornika o e-commerceu podijelit će svoja iskustva

Među 50 vrhunskih govornika bit će i naš Country Manager Roman Dobiáš, koji je u e-commerceu već 13 godina, a od 2018. u potpunosti pokriva češku podružnicu Dogneta. Iskoristite jedinstvenu priliku za upoznavanje stručnjaka, uspostavljanje novih kontakata i dobivanje aktualnih informacija o trendovima u e-commerceu.

Roman Dobiáš

Vjerujemo da ćemo svojim sudjelovanjem na ovom događaju doprinijeti razvoju e-commerce u Češkoj i Europi. Ponosni smo što smo dio ovog sjajnog samita zajedno s našim partnerom Tradedoublerom i veselimo se što ćemo vas vidjeti.

Čedo Velašević

Country Manager Dognet Croatia and Slovenia

Više članaka koji bi Vas mogli zanimati

Koje kampanje su dostupne na našoj mreži?